Edukativni programi – tokenizacija poslovanja i nepokretnosti

Edukativni programi – tokenizacija poslovanja i nepokretnosti

  • 18.10.2022

Svedoci smo da se tehnološke i ekonomske promene nikad brže nisu dešavale. Internet se menja, Web2 ustupa mesto Web3. Nastaju novi biznis modeli sa digitalnim tokenom kao osnovnim instrumentom. Proizvodi, usluge i procesi se tokenizuju. Prisustvujemo rađanju digitalne token ekonomije u kojoj važe drugačija pravila u odnosu na tradicionalnu ekonomiju. Upravo u vremenima brzih i tektonskih promena, jedna stvar je uvek izvesna. A to je evolucija, konstantna promena i praćenje trendova. Jedini način da budemo u korak sa promenama je i da se sami prilagođavamo, da učimo.

 

Upravo s tim na umu, Inicijativa Digitalna Imovina je u saradnji sa kompanijom Eko Digital kreirala Masterclass edukativne programe. Prvi program nosi naziv Tokenizacija poslovanja, DeFi i kripto imovina koji je namenjen predstavnicima kompanija i pojedincima koji su na menadžerskim pozicijama. Polaznici će steći jedinstvena praktična znanja koje mogu upotrebiti u svom radu i poslovanju kompanija. Neke od teme koje će biti obrađene su: vrste tokena, pravni i poreski aspekti izdavanja digitalne imovine u Srbiji, fundamenti token ekonomije.

 

Tokenizacija nepokretnosti je program namenjen profesionalcima iz oblasti nepokretnosti koji ima za cilj da objasni kakve benefite tokenizacija donosi agentima, investitorima, real estate developerima. Neke od tema koje će biti obrađene su: tokenizovani poslovni modeli, pravni i poreski aspekt tokena nepokretnosti, primeri tokenizacije nepokretnosti.

 

Za sve članove Inicijative obezbeđeni su popusti od 10% za jedan kurs i 20% za oba kursa. Potrebno je samo da se prijavite i da zapratite Linkedin stranicu Inicijative Digitalna Imovina.

 

Zainteresovani za kurseve se mogu prijaviti ovde.